Vår Ångerrätt i korthet
 • Kontakta royalpinkness innan han återvände några objekt.
 • Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans.
 • Produkten måste vara i nyskick.
 • Vill du byta till en annan storlek av samma produkt? Du kan göra det, bara att kontakta oss.
 • Vill du byta till en annan produkt? Du kan göra det, bara att kontakta oss.
 • Om ett paket är outtagna du kan behöva betala en handläggningsavgift till oss (300kr).
 • Vid retur av vara står konsumenten för fraktkostnaden.
 • Ångerrätt

  Vänligen kontakta royalpinkness innan du skickar tillbaka någon vara. Det är lämpligt att konsumenten styr leveransen för att kontrollera att detta är korrekt och felfri. I klagomålet, vänligen uppge ordernumer och relevant information till ditt klagomål.

  Retur villkor

  Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstört eller använt produkten skall inte återbetalas. Se till att inkludera kontaktinformation med återvändande och om möjligt, vänligen förse oss med ett spårningsnummer. royalpinkness kommer att göra en återbetalning av stödberättigande avkastning. Om du har betalat via faktura, kommer vi att behöva ett bankkontonummer för att överföra pengarna tillbaka till. Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende. Konsumenten står för fraktkostnaden.

  Outtagna paket och skador på paket

  Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (30 dagar), så har vi rätt att debitera dig en expeditionsavgift för att täcka returfrakten och företagets administrativa kostnader.Upptäcker du skador på paketet skall du omgående anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Skulle en tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

  Alla förfrågningar: kontakt@royalpinkness.se